Så fungerar beställningen

Steg för steg

1 – I webshopen

  1. Du väljer produkt och konfigurerar hur du vill få den producerad, med färger, storlek, material och andra val beroende på produkt.
  2. Du lägger produkten i varukorgen, med eller utan grafikfil.
  3. Du avslutar beställningen med att fylla i faktureringsuppgifter, leveransuppgifter och eventuella orderkommentarer

2 – Beställningen kommer till oss

Vi tittar på din beställning. Om du inte har laddat upp någon grafikfil väntar vi på att du gör det, antingen via ditt konto på vår hemsida eller via mail till oss. När vi har fått en grafikfil gör vi enligt följande:

Om du har beställt papperstryck eller produkter som trycks på tryckmedia (exempelvis roll-ups, flaggor) gör vi en mindre kontroll av grafikfilen. Vi tittar att formatet är rätt, att utfall och marginaler finns med och att filen är tryckbar. Om vi upptäcker något fel så återkommer vi till dig och ber dig att korrigera filen. I annat fall läggs filen till produktion och levereras till dig enligt angiven produktionstid plus leveranstid. Observera att vi inte korrekturläser samt att vi inte garanterar att vi upptäcker alla fel, utan det är fortfarande ditt ansvar att grafikfilen är korrekt. Om du är osäker på ditt material är du varmt välkommen att maila till oss så tittar vi på det.

Om du har beställt något annat än papperstryck, exempelvis en tygpåse, give-away eller annan produkt där din grafik trycks på en befintlig produkt, läggs din fil till vår prepress-avdelning som tar fram ett korrektur på hur trycket kommer att se ut. Du får sedan ett mail när korrekturet finns klart och får då godkänna eller avvisa korrekturet.

När du har godkänt korrekturet läggs produkten i produktion och levereras enligt angiven produktionstid plus leveranstid.

Observera att fel som syns i det godkända korrekturet inte är giltigt som skäl för reklamation. När en produkt är lagd till produktion går det inte längre att göra några ändringar i beställningen.

3 – Efter produktion
Produkten skickas till anvisad leveransadress med motsvarande Företagspaket. Vi skickar med flera olika fraktbolag och från flera olika produktionsanläggningar vilket innebär att du kan få flera paket om du har beställt flera olika produkter. Leverans sker generellt vardagar mellan 8-16. Om möjligt skickar vi spårningsnummer till dig när produkten är på väg.

När produkten är skickad får du en faktura till din e-post med betalningsvillkor 20 dagar netto.